DunRock Bubble review – DunRock’s Dubbele Dilemma

De DunRock Bubble zijn draadloze oordopjes met een lange batterijduur, ANC en transparency mode. De oordopjes zijn ook uitgerust met vier ENC-microfoons voor heldere gesprekken. Maar hoe goed zijn ze eigenlijk?

Geluid van de DunRock Bubble verbaast

DUNROCK BUBBLE
Dunrock Bubble Draadloze Oordopjes met ANC Noise Cancelling

DunRock Bubble

Het geluid van de DunRock Bubble is over het algemeen Gewoon top. De oordopjes hebben een gebalanceerd geluid met een duidelijke bas en heldere hoge tonen. Het geluid is ook vrij van vervorming, zelfs bij hoge volumes.

De microfoon van de DunRock Bubble is ook goed. De oordopjes kunnen heldere gesprekken voeren, zelfs in rumoerige omgevingen.

De DunRock Bubble zijn draadloze oordopjes met een verrassend goede geluidskwaliteit. De tonen zijn perfect gebalanceerd, met een sterke focus op de middentonen. Dit zorgt voor een natuurlijk en realistisch geluid dat ook voor audiofielen zeer aangenaam is.

De lage tonen zijn krachtig en strak, zonder overheersend te zijn. De hoge tonen zijn helder en detailrijk, zonder te scherp te zijn. De DunRock Bubble is daarmee een uitstekende keuze voor muziekliefhebbers die waarde hechten aan een goed geluid evenals zijn tegenpool, de OneMelon Drops.

Geluidskwaliteit score: 8

De DunRock Bubble is een draadloze oordop met een verrassend goede geluidskwaliteit. De tonen zijn perfect gebalanceerd, met een sterke focus op de middentonen. Dit zorgt voor een natuurlijk en realistisch geluid dat ook voor audiofielen zeer aangenaam is.

Draadloze oordopjes onder de 100 euro staan er niet altijd om bekend dat ze een goede geluidskwaliteit hebben. Vaak zijn de midden- en hoge tonen niet goed doorkomen, waardoor de muziek een beetje vlak klinkt. De DunRock Bubble zijn echter een uitzondering.

De DunRock Bubble hebben een verrassend goede geluidskwaliteit. De midden- en hoge tonen zijn helder en detailrijk, zonder te scherp te zijn. Dit zorgt voor een natuurlijke en realistische muziekbeleving.

De DunRock Bubble zijn vooral uitzonderlijk goed in het weergeven van de middentonen. Dit is te horen aan de heldere en dynamische gitaarklanken, die je helemaal in de muziek meenemen. Ook de hoge tonen, zoals de schelle toon van een hi-hat, komen goed tot hun recht.

De DunRock Bubble zijn een uitstekende keuze voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar draadloze oordopjes met een goede geluidskwaliteit. Ze zijn betaalbaar en hebben een verrassend goede klank.

Dunrock bubble draadloze oordopjes
Dunrock bubble in oplaadbare case

DunRock Bubble: microfoon voor bellen en vergaderen

Score voor de microfoon tijden het bellen: 8,5

Wat zijn dit fijne en betaalbare oordopjes met een geweldige kwaliteit van bellen en vergaderen, voor dit geld is er niet veel beter te krijgen.

De microfoon van de DunRock Bubble is prima. Hij is veel beter dan de microfoon van oordopjes in het instapsegment, maar niet zo goed als de microfoon van oordopjes in het hoogste segment.

De DunRock Bubble hebben een aantal functies die de kwaliteit van de microfoon verbeteren. Zo hebben ze ENC (Environmental Noise Cancellation), waarmee omgevingsgeluid wordt weg gefilterd. Ook hebben ze transparency mode, waarmee je je eigen stem kunt horen tijdens een gesprek.

In de praktijk werkt de microfoon van de DunRock Bubble goed. Je stem wordt duidelijk verstaan, ook in rumoerige omgevingen. De transparency mode is ook handig, zodat je je eigen stem goed kunt horen.

De microfoon van de DunRock Bubble is een goede keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare oordop met een goede microfoon. De microfoon is veel beter dan de microfoon van oordopjes in het instapsegment, en hij voldoet ook aan de eisen voor bellen en vergaderen.

DunRock Bubble: pasvorm voor een goede geluidskwaliteit

Score voor de pasvorm: 8

De DunRock Bubble hebben een ergonomisch ontwerp dat ze comfortabel in het oor houden. De oordopjes hebben drie verschillende maten oortips, zodat je de perfecte pasvorm kunt vinden.

De oordopjes zitten goed als het staafje kort langs je wang of kaak loopt. Als het staafje naar buiten steekt, kunnen de oordopjes gaan lekken.

De DunRock Bubble hebben een goede pasvorm, maar het is belangrijk om ze op de juiste manier te dragen. Als je de oordopjes goed in het oor hebt, krijg je de beste geluidskwaliteit.

Dunrock bubble in verpakking
Dunrock bubble in doosjes met toebehoren

DunRock Bubble: ANC voor een stillere wereld

Score noise cancelling (ANC): 7,5

De ANC noise cancelling van de DunRock Bubble werkt goed in omgevingen met lage, constante tonen. Dit zijn bijvoorbeeld de geluiden van een motor, een vliegtuig of een stofzuiger. De ANC kan deze geluiden effectief wegfilteren, waardoor je je muziek of podcast beter kunt horen.

De ANC van de DunRock Bubble is minder effectief in omgevingen met hoge, plotselinge tonen. Dit zijn bijvoorbeeld de geluiden van een pen die op tafel tikt of een kind dat roept. Deze geluiden kunnen nog steeds doordringen tot je oren.

Over het algemeen is de ANC van de DunRock Bubble goed. De oordopjes zijn goed in staat om lage, constante tonen weg te filteren. Dit is vooral handig in rumoerige omgevingen.

DUNROCK BUBBLE
Dunrock Bubble Draadloze Oordopjes met ANC Noise Cancelling

DunRock Bubble

Het geluid van de DunRock Bubble is over het algemeen goed. De oordopjes hebben een gebalanceerd geluid met een duidelijke bas en heldere hoge tonen. Het geluid is ook vrij van vervorming, zelfs bij hoge volumes.

De microfoon van de DunRock Bubble is ook goed. De oordopjes kunnen heldere gesprekken voeren, zelfs in rumoerige omgevingen.

De touch control van de DunRock Bubble?

De DunRock Bubble zijn niet alleen makkelijk te gebruiken, maar ook makkelijk te resetten. Een reset is nodig als je problemen hebt met de oordopjes of als je ze wilt verkopen.

Om de DunRock Bubble te resetten, houd je het knopje aan de binnenkant van de oplaadcase ingedrukt. Houd het knopje ingedrukt totdat de indicatorlampjes van de oordopjes gaan knipperen.

Laat het knopje dan los.De oordopjes zijn nu gereset en teruggezet naar de fabrieksinstellingen.

ActieLinkerzijdeRechterzijde
Enkele AanrakingGeluid zachterGeluid harder
Dubbele AanrakingMuziek: start/stopMuziek: start/stop
Gesprek: aannemen/beëindigenGesprek: aannemen/beëindigen
Drievoudige AanrakingSpraakassistent activerenVolgende track
Lang Indrukken (1.5 sec.)Spelmodus – StandaardmodusRuisonderdrukking – Standaard – Doorzichtigheid

Lange batterijduur

De DunRock Bubble hebben een batterijduur van 30 uur. Dit betekent dat je de oordopjes 30 uur lang kunt gebruiken zonder dat je de oplaadcase hoeft op te laden.

De oordopjes zelf hebben een batterijduur van 5 uur. Als je de oordopjes na gebruik weer in de oplaadcase plaatst, worden ze weer opgeladen. De oplaadcase heeft een batterijduur van 25 uur. Dit betekent dat je de oordopjes 5 keer kunt gebruiken voordat je de oplaadcase opnieuw moet opladen.

De oplaadcase heeft een capaciteit van 380 mAh. Dit is ongeveer gemiddeld voor draadloze oordopjes. Elke oordop heeft een capaciteit van 50 mAh.

Bediening

Ontdek de vele functies en modi van DunRock Bubble met een bediening die moeiteloos is en altijd werkt. Het bedrijf heeft zorgvuldig nagedacht over de gebruikerservaring, en de touchbediening is daar een perfect voorbeeld van.

De subtiele inkeping op de oordoppen zorgt voor een duidelijk houvast, waardoor je intuïtief weet waar je moet tikken. Met slechts één tik op de linker oordop verlaag je het volume, terwijl een tik op de rechter oordop het volume verhoogt. Voor het pauzeren of afspelen van muziek volstaan twee tikken op beide oordoppen.

Wil je naar het volgende nummer? Geef dan drie tikken op de rechter oordop. En als je de spraakassistent wilt activeren, volstaan drie tikken op de linker oordop. Met de spraakassistent, zoals Siri of Google Assistant, heb je de vrijheid om muziek af te spelen, nummers over te slaan of het volume aan te passen.

Met DunRock Bubble zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Ervaar het gemak van intuïtieve touchbediening die altijd werkt, en geniet van een moeiteloze controle over je luisterervaring.

Inhoud verpakking

Bij aanschaf van de DunRock Bubble krijg je alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. De verpakking bevat:

  • 2x draadloze oordopjes
  • 1x oplaadcase
  • 4x set eartips (XS, S, M, L)
  • 1x oplaadkabeltje (USB-C)
  • 1x handleiding (NL + EN)

Dunrock Bubble FAQ

#1 Kan ik de DunRock Bubble met mijn iPhone en Android apparaat gebruiken?

Ja, de DunRock Bubble zijn compatibel met iPhone en Android-apparaten. Je kunt ze verbinden met elk apparaat met Bluetooth 5.0 of hoger.

#2 Verbinden de DunRock Bubble met mijn laptop?

Ja, de DunRock Bubble kunnen ook worden verbonden met een laptop met Bluetooth. Volg de instructies in de handleiding om de oordopjes met je laptop te verbinden.

#3 Hebben de DunRock Bubble Active Noise Cancelling (ANC)?

Ja, de DunRock Bubble hebben actieve ruisonderdrukking (ANC). Deze functie blokkeert omgevingsgeluid, zodat je je volledig kunt concentreren op je muziek of gesprek.

#4 Kan ik ook één oordopje in doen en gebruiken?

Ja, je kunt ook één oordopje in doen en gebruiken. Dit is handig als je bijvoorbeeld met iemand wilt praten of als je op de hoogte wilt blijven van je omgeving.

#5 Hoor je je eigen stem voldoende tijdens het bellen?

Ja, je hoort je eigen stem voldoende tijdens het bellen. De DunRock Bubble hebben een functie die ervoor zorgt dat je je eigen stem kunt horen via de oordopjes. Dit is handig om te voorkomen dat je te luid praat.

#6 Kan ik het volume aanpassen met de bediening van de oordopjes?

Ja, je kunt het volume aanpassen met de bediening van de oordopjes. Tik twee keer op het rechter oordopje om het volume te verhogen en tik twee keer op het linker oordopje om het volume te verlagen.

#7 Hoe werkt de touchbediening?

De touchbediening van de DunRock Bubble is zeer eenvoudig. Tik één keer op een oordopje om te pauzeren of af te spelen, tik twee keer op een oordopje om het volume aan te passen en houd een oordopje ingedrukt om de ANC-functie in te schakelen of uit te schakelen.

#8 Zit er vertraging tussen beeld en geluid tijdens het gamen of video's?

De vertraging tussen beeld en geluid tijdens het gamen of video's is minimaal. De DunRock Bubble hebben een laag latency-niveau, wat betekent dat het geluid goed synchroon loopt met het beeld.

Plaats een reactie